pureWash Pro X2

ÇAMAŞIR YIKAMADA DEVRİM

DETERJAN, YUMUŞATICI VE SICAK SUYA SON!

% 99.99 HİJYEN SAĞLAYAN VE DETERJANIN ÇIKARTTIĞI TÜM LEKELERİ ÇIKARTAN EN SON TEKNOLOJİ ÜRÜN.

Ev Tipi Çamaşır Makinesi Gelişmiş Oksitleme

Radyan Katalitik İyonlaştırma Sistemi

Greentechenv pureWash™ sistemi Ev Tipi Çamaşır Makinesi Gelişmiş Oksitleme Radyan Katalitik İyonlaştırma Sistemi

pureWash nispeten yeni bir çamaşır yıkama teknolojisini aldı ve geliştirdi!

Ozon otellerde, ticari çamaşırhanelerde ve hastanelerde 10 yılı aşkın süredir kullanılıyor ve mükemmel sonuçlar veriyor.

pureWash Gelişmiş Oksitleme Teknolojisi doğanın en güçlü ve dezenfektan teknolojilerinden altı tanesini çamaşırlarınızın temizliğine uyguluyor.

pureWash Pro X2, kalıntıları çözen ve temizleyen ve tüm çamaşırlarınızı temizleyen, dezenfekte eden ve kokusunu gideren% 100 güvenli, doğal oksidasyon uygulayarak çamaşır makinenize giren suyu dönüştürür. pureWash Pro X2, kompakt ve kolay kurulabilen bir sistemde büyük ölçekli hastane teknolojisini evinize getiriyor.

Sadece çamaşır makinenize bir kez bağlayın ve pureWash yıkama döngünüzün çalışmasına otomatik olarak tepki verir. Düzenli kullanım, çamaşırlarınızı sağlıklı ve taze tutarken enerji ve paradan tasarruf etmenizi sağlar.


pureWash Pro X2 Sosyal Platformda Paylaş



Az Deterjan Kullanarak veya Daha Az Enerji Kullanarak Tasarruf Edin
pureWash, giysilerinizi daha az deterjanla temizlemek için doğanın kendi oksitleyicilerini kullanır ve sadece soğuk suya ihtiyaç duyar, bu da kullanılan ısıtma suyunu azaltarak her yıkamada paradan tasarruf etmenizi sağlar!

Temizleyici, Taze, Yumuşak, Kokusuz Çamaşır
İnanması zor olabilir, bu nedenle bunu kanıtlamak için üçüncü taraflar tarafından pureWash'i test ettik. Sonuçlar, pureWash kullanmanın yanı sıra normal deterjan miktarının 1 / 4'ü veya daha azının yalnızca deterjandan daha iyi temizlediğini göstermektedir. Lekelere her zaman tam etkinlik sağlamak için ön işlem uygulayın.

Bakteri, Küf ve Cilt Tahriş Edicilerini Öldürür
pureWash temizlik maddelerinin, çamaşır makinenizde koku, hastalık ve siyah halkalara neden olabilecek bakterileri% 99,99'a kadar öldürdüğü laboratuvarda kanıtlanmıştır. Deterjanların çıkarılması, yüksek hassasiyetli cilde sahip olanlar için kimyasallarının neden olduğu kontakt dermatit riskini azaltmaya yardımcı olur.

Koklamak Yıkayıcı Sendromunu Ortadan Kaldırmak
Hiç çamaşırlarınızı gece boyunca yıkamada bıraktınız mı, yoksa aylarca kullanımdan sonra çamaşır makineniz hoş olmayan bir koku geliştirdi mi? PureWash kullanmak, yıkama her yapıldığında mevcut bakterileri ve küfü ortadan kaldıracak ve taze ve temiz bir koku bırakacaktır. Devam et, çamaşır makinesinin kapısını kapat.

Çevre dostu
Deterjanların normal kullanımı evinizden çıkan atık suyu kirletebilir. PureWash ve daha az deterjan kullanarak, kirleticileri temizliyor ve atık suyuna çevreye yardımcı olan oksijen ekliyorsunuz.

Kanıtlanmış, Patentli Teknoloji
Bağımsız olarak test edilmiş ve etkili, ancak nazikçe çalıştığı bilimsel olarak kanıtlanmıştır. pureWash Pro,% 75 daha az deterjan kullanarak temizleme gücünü artıran patentli, oksijen içeren bir su işlemi kullanır.

Sadece Soğuk Su İhtiyacı Var
Oksijenli su, giysileri sadece soğuk su kullanarak dezenfekte eder ve temizler. Yıkama çevriminizi SOĞUK olarak ayarlayın ve daha basit bir çamaşır rutininin tadını çıkarın.

Tüm Yıkayıcılar ile Otomatik Olarak Çalışır
Önden yükleme veya üstten yükleme? Sorun değil. pureWash Pro herhangi bir yıkayıcıya standart ABD su hortumları ile bağlanır. Hatırlanacak düğme veya kadran yok. Sadece çamaşır makinesini soğuk döngüde başlatın ve pureWash Pro sihrini çalışmaya başlar. Evet, gerçekten bu kadar kolay.

Hızlı ve Kolay Kurulum
PureWash Pro'yu 20 dakikadan kısa sürede kendiniz kurun. Yerel elektrik prizine, çamaşır odanızdaki soğuk su kaynağına ve çamaşır makinesine bağlamanız yeterlidir.

Açık ve Koyu Giysilerinizi Karıştırın
Patentli, süper oksijenli su işlemi sayesinde ayrı yüklere gerek yoktur. Tüm renkler bir arada karıştırıldığında eşit derecede etkilidir.



DETERJAN NEDİR?

Petro-Kimya ürünlerinden elde edilen, temizleme ve arıtma gibi işlemlerde kullanılan, toz, sıvı ya da krem şeklinde olabilen kimyasal maddelere ''Deterjan'' denilmektedir. Deterjan, kir sökücü anlamına gelmektedir ve sabun dışındaki temizliyicilerin tümü deterjan sınıfına girmektedir.

Deterjanların yoğun bir şekilde kullanımına II. Dünya Savaşı sırasında başlanılmıştır. Fakat deterjan temizlik amacıyla değil, sabun yapımında kullanılan yağlar, askeri araç ve silahları yağlamak amacıyla kullanılmıştır. Deterjan, sabun gibi kirleri, yağ lekelerini sökerek bunların suda asılı durumda kalmalarını sağlamaktadır. Deterjan sabunun yaptığı her işi yapabilse de sabun birçok kullanım alanında deterjanın yerini alamamaktadır.

Deterjan, suyun yüzey gerilimini azaltarak, temizlenecek nesnenin içine girmektedir. Bu şekilde kirler ve yağlar oldukları yerlerden çıkarak tekrar kirlerin nesneye yapışmasını önlemektedir. Deterjanın en önemli özelliklerinden biri de köpüklenmedir. Deterjanlar sert sularda bile kolayca köpürebilen bir yapıya sahiptir.

DETERJAN TARİHİ

15. yy. da İtalya, Venedik ve Savona’da, 17. yy. da ise Fransa Marseilles’da bazı sabun imalatçıları ortaya çıkmaya başlamıştır. 18. yy. da Michel Eugene Chevreul’un gerekli kimyasal formülleri ortaya bilimsel olarak sabun yapımı gerçekleşmiştir. Bundan sonra sabun imalatçılığı bütün Avrupa ve Kuzey Amerika’ya kadar yayılmıştır. 19. yy. da buhar makinesinin icadıyla sabun yapımı çok büyük endüstriyel bir sektör haline gelmiştir. 1907 yılında bir Alman firması “Persil” adında yeni bir ürününün marketlerde yerini almasıyla yüzyıllar boyunca kullanılan sabun, deterjan kavramına dönüşmüştür. Persil, sabunda bulunan maddelere ilave olarak sodıum perborate içermekteydi. Bundan dolayı adı Perborate + Silikat yani “PERSIL” olmuştur. Sabunun sert sularda eritildiği zaman yeterince köpürmemesi nedeniyle 1930 yılında ABD’de ilk deterjanlar yapılmaya başlanmıştır. Ve o zamandan bu yana deterjan yapımı başlı başına bir sanayii dalına dönüşmüştür.

1950'li yıllarda toz bulaşık deterjanları, sıvı çamaşır deterjanları, sıvı elde bulaşık deterjanları, çamaşır yumuşatıcılar ve oksijen ağartıcılı deterjanlar 1960’lı yıllarda önyıkama için kir ve leke çıkarıcılar, 1970’li yıllarda sıvı el sabunları çamaşır yumuşatıcıları ve yumuşatıcılı deterjanlar, 1980’li yıllarda soğuk suda çözünebilen deterjanlar ve bulaşık makineleri için sıvı bulaşık deterjanları, 1990’lı yıllarda ise ultra toz ve sıvı detarjanlar, ultra yoğunlaştırılmış çamaşır yumuşatıcılar, bulaşık makineleri için jel bulaşık deterjanları market raflarındaki yerlerini almışlardır.

DETERJAN ÜRETİMİ

Deterjanlar kullanım amaçlarına göre sıvı veya toz deterjan olarak üretilmektedirler. Deterjanda bulunan yüzey aktif madde ve kuvvetini artıran “yapıcı” maddelerin oranı dokuma yıkamasında aynıdır. Sıvı deterjanda ise mineral kirinin az olduğu bulaşıklarda yüzey aktif maddenin oranı arttırılmaktadır. Yağlı kirleri yüzey aktif madde, katı tanecikleri ise yapıcı çözmektedir.

Toz deterjan üretiminde, temel deterjan maddesinden, köpük arttırıcı, yapıcı ve düzeltici kullanılarak bir hamur yapılır ve bu karışım bir kurutma kulesinde püskürtme yardımıyla kurutularak içi boş, toz kürecikler haline getirilir. Sıvı deterjanın üretimi ise toz deterjana oranla daha basittir.

 

DETERJAN KATKI MADDELERİ

- Kompleksleştiriciler

- Ağartıcılar ve Stabilizatörler

- Korozyon önleyiciler

- Optik beyazlatıcılar

- Kolloidal taşıyıcılar

- Köpük ayarlayıcılar

- Dolgu maddeleri

- Dezenfektanlar

- Parfüm

- Ovucular, enzimler ve diğer aktif madde katkıları

 

DETERJANIN ZARARLARI

Günlük hayatımızda temizlik ve hijyen amacıyla sıklıkla kullandığımız deterjanın zararları olduğu bilinmektedir. Cilt üzerinde egzama ve mantar gibi hastalıklara sebep olmasının yanı sıra, içme suları ve deterjanla temizlenen bulaşıklarda kalan deterjan atıkları yoluyla da sindirim sisteminde de rahatsızlıklara neden olmaktadır. Ayrıca, deterjanlar kullanıldıktan sonra biyolojik olarak parçalanmadıkları için çevre kirliliğine de sebep olmaktadır.

 

SIVI DETERJAN

Türkiye'de çeşitli küçük atolyelerde sıvı deterjan üretimi yaygın şekilde yapılmaktadır. Ancak işin biraz daha derinine inilecek olunursa Lever, Benckiser gibi büyük firmalar tarafından sıvı deterjan üretimi ciddi şekilde yapılmaktadır.
Türkiye'de sıvı, toz ve krem deterjanların büyük bir kısmı, sektörde faaliyet gösteren 6 büyük firma tarafından üretilmektedir. Ülkemizde deterjan tüketiminin yılda 300. 000 ile 350. 000 ton civarında olduğu tahmin edilmektedir. Fakat, gerek deterjan üretim kapasitelerinin artışı, gerekse LABSA üreticisi olan firmaların kendi ürettikleri LABSA’yı, özellikle ihracat artışı dolayısıyla hem ihraç etmeleri hem de kendi deterjan üretiminde kullanmaları LABSA’ya olan talebin hızla artmasına neden olmaktadır.







Toplam : 1